duo massage amersfoort         

Resultaten voor duo massage amersfoort

Heerlijk genieten van een ontspannen massage in Amersfoort.
Geef jouw geliefde of jouw dierbaren een cadeaubon voor een warme oliemassage bij Thai Massage Wasanadee. Of kom met z'n' tweeën! Jullie worden tegelijk in één kamer behandeld. Samen genieten van de massage en van elkaar. Proef onze gastvrijheid. Neem een heerlijke Thaise massage bij Wasanadee te Amersfoort.
vriezer
Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort Bergstraat 22 Amersfoort.
Daarnaast hebben wij ook een anti-stress massage of een scrub massage in ons massage pakket. U kunt ook met zn tweeën tegelijk komen voor een Duo massage of kiezen voor een four hands massage. Uw bent van harte welkom in onze massagesalon. Vriendelijke groet, Sawasdee Ka., Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort.
Pentesting
City Spa Amersfoort; wellness, rust en quality time.
City Spa Amersfoort is een uniek wellness concept voor mannen en vrouwen in de regio Amersfoort. Het concept is overgevlogen uit New York en andere toonaangevende wereldsteden. In deze steden is het regelmatig bezoeken van een City Spa een onderdeel van de lifestyle.
nitril handschoenen
Claai Sabaai Massage Amersfoort.
Maak een profiel aan. Claai Sabaai Massage Amersfoort. 3811 NJ Amersfoort. Sinds 1 augustus 2017 heeft Claai Sabaai Massage haar deuren geopend aan de Bergstraat 22 te Amersfoort. Hier ben je aan het juiste adres voor een traditionele Thaise massage.
makelaar woerden
kruidenstempel massage Amersfoort Massage en Wellness behandelingen in Nijkerkerveen.
Maak een afspraak voor deze plus stempelmassage van 90 euro-90 minuten. Sabaaydi Totaal kruidenstempel massage Amersfoort gestart met een heerlijk warm voetenbad en een kopje thee. Deze totaal kruidenstempel massage van 120 minuten is een combinatie van de bovenstaandel massages. de complete rug wordt gestempeld en gemasseerd. Tevens worden de armen het decollete en gezicht gestempeld met kruidenstempels. Daarnaast in de Totaal kruidenstempelmassage worden ook de voeten en het hoofd gemasseerd. een kruidenstempel massage van 2 uur! in samenspraak kan met jou de persoonlijke keuze gemaakt. Maak een afspraak voor deze totaal stempelmassage van 120 euro-120 minuten. Bij elke Sabaaydi massage wordt er gebruik gemaakt van warme Thaise kruidenstempels, dit zijn stoffen buidels gevuld met diverse kruiden volgens het traditionele recept van What Po, de meest beroemde massageschool van de wereld in Thailand. Deze kruidenmix bevat o.a. door Angela van der Hout. Maak een afspraak voor 1 van deze kruidenstempel massages. Kijk ook eens op onze overige Oosterse massages! Thaise voet massage. Duo 2p massage.
Puur Wellness Schoonheidssalon in Amersfoort.
Per 1 april heeft Puur Welness Amersfoort nieuwe behandelingen en prijzen. Elke zaterdag hebben wij vrije inloop tussen 10.00 uur en 13.00 uur. U kunt dan bij ons terecht voor korte, diverse behandelingen zoals gellak, korte manicure of pedicure, epileren, verven, enz.
Duo Thaise Massage.
Duo Thaise Massage. Voor diegene die heerlijk willen ontspannen met z'n' tweeën, zijn de duo massages ten zeerste aan te raden. Gezellig met uw partner of met een vriend of vriendin even helemaal wegdromen en de drukte van alledag vergeten. Duo Aroma Olie Massage.
Salon de Nieuwe Stad De kapsalon en schoonheidssalon in Amersfoort.
Kom tot rust in onze kapsalon, schoonheidssalon of nagel en make-upstudio. Onze studenten doen er alles aan om u op en top verzorgd naar huis te laten gaan. Wij zitten pal aan de Eem, in de Nieuwe stad in Amersfoort.
Schoonheidssalon Salon De Nieuwe Stad.
Met deze troetelbehandeling breiden we de Signature-behandeling uit en pamperen wij je met een voetmasker na het scrubben én voordat we verder gaan met de voetmasker, massage, Infinite Shine nagellak, Smoothing Balm en Ceramide Spray. De beroemde OPI Gel Color behandeling die je nagels weken lang een mooi laklaag geeft zonder de nagel aan te tasten. We bieden je de volledige behandeling waarin we je nagels eerst vijlen, de nagelriemen verzorgen en de velletjes rond je nagel verwijderen. Daarna brengen we de de Gel Color aan. Uitharden onder de UV-lamp en je kunt er weer weken tegenaan met deze flexibele, stootvaste nagellak. BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING. Make-up advies en touch-up. Schminken of make-up, prinses-manicure etc, inclusief drinken en lekkers. Prijs per kind. Bedrijfs en vriendenworkshop. Stel samen met ons team je eigen workshop voor je bedrijf of vriendengroep samen. BEKIJK DE TARIEVEN EN BOEK JE BEHANDELING. Je kunt bij ons met en zonder afspraak terecht. Je vindt ons in De Nieuwe Stad, pal aan de Eem, aan de Oude Fabriekstraat 1 in Amersfoort, loop gewoon eens binnen.

Contacteer ons