natuurlijke nagels amersfoort         

Op zoek naar natuurlijke nagels amersfoort?

HOME.
De nagelstudio in Amersfoort Kattenbroek met aandacht voor hygiëne en oog voor detail. VAN T HUIS. Welkom op de site van Marieke's' Nagelstudio. In mijn salon kun je terecht voor gelnagels, overlay, manicure, nailart, bruidsnagels ook voor de bruidegom! en het nieuwe IBX systeem. Een toepassing die natuurlijke nagels weer toonbaar en sterk maakt.
fruitvliegjes bestrijden
Veel behandelingen bij Season Nails Beauty De Stad Amersfoort.
Ik werk vanaf juli ook met de Biopeel van Neoderma. In Amersfoort zijn er nog maar weinig salons die met deze productenlijn werken. Deze Biopeel werkt dieper op de huidverbetering" De laatste tijd is het onder klanten een trend om wimperextensions te zetten en gelnagels. Ik, zet Gellac. Een andere nieuwigheid binnen de nagelverzorging is de Babyboom, dit is het creëren van een natuurlijke nagel waarbij mensen een mooi en egaal nagelbed krijgen" Haar creativiteit kan Harms kwijt in Nailart, waarbij ze nagels oppimpt door ze te voorzien van steentjes of versieringen.
agile
Gelnagels Studio Rosa Hoevelaken/Amersfoort.
De polish blijft 3 tot 4 weken prachtig zitten zoals een gewone gel. Gel Polish kan ook op de natuurlijke nagels worden aangebracht. Ideaal voor als u mooi verzorgde nagels wilt hebben waar u niet naar om hoeft te kijken maar toch geen gel nagels wilt.
klantenkaart
City Spa Amersfoort; ook voor een verzorgende manicure.
Nagels vijlen en lakken in de allermooiste kleuren met O.P.I. Nailpolish Infinite Shine. bij alle manicures. Bij alle manicures maken we gebruik van O.P.I; nummer één op de professionele markt. De nagellakken worden door tal van sterren gedragen. Wij kiezen voor O.P.I. voor de kwaliteit, de lak blijft lang zitten en heeft een perfecte dekking. De producten bevatten de meest effectieve natuurlijke ingrediënten, geselecteerd om hun verzachtende, voedende en herstellende effecten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor natuurlijke nagelverzorging, handverzorging en cosmetische voetverzorging. Met manicure en pedicure by O.P.I verandert elke hand en voetverzorging in luxe verwennerij. Ook mogelijk binnen een groepsarrangement. Een manicure kan ook onderdeel uitmaken van een groepsarrangement, persoonlijk op maat gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over onze groepsarrangementen. Alles onder 1 dak bij City Spa Amersfoort.
De beautysalon waar alles is Studio Rosa Hoevelaken/Amersfoort.
De GROOTSTE BEAUTYSALON VAN AMERSFOORT / NIJKERK E.O. ALLES ONDER ÉÉN DAK, QUA UITERLIJKE VERZORGING. Het grote voordeel aan onze beautysalon is dat wij al onze diensten aanbieden onder één dak. Zo hoef je niet van de ene naar de andere zaak te gaan om meerdere behandelingen te ondergaan.
MANICURE Clinic Pure.
Blijft 2 weken perfect zitten afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel. Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak Direct droog, dus geen beschadigingen. Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien. Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden. R uime keuze uit OPI's' bestsellerkleuren. GelColor by OPI. Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. New: OPI Washington DC fall winter 2016. Kijk voor onze behandelingen en prijzen op de price list! Met en zonder afspraak! BOEK NU ONLINE! 3825 LX Amersfoort.
Pedicure en manicure bij schoonheidssalon Lilou in Amersfoort.
Pedicure voor mannen, uitgebreide nagel en voetverzorging, inclusief het verwijderen van eelt, voetmassage en polijsten nagels. Heeft u likdoorns, geef dit dan vooraf aan in verband met het inboeken van extra tijd. Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip. Lifestyle Salon Lilou. Grote Haag 6. 3811 HJ Amersfoort.
LadyNail Nagelstudio in Amersfoort Treatwell.
Gaweinplaats 44, 3813ET Amersfoort. Gelnagels transparant nieuwe set. 1 u 30 min Toon beschrijving. Gelnagels French nieuwe set. 1 u 30 min Toon beschrijving. Gelnagels color nieuwe set. 1 u 30 min Toon beschrijving. Gelnagels transparant nabehandeling. 1 u Toon beschrijving. Gelnagels French nabehandeling. 1 u Toon beschrijving. Nagelversteviging natuurlijke nagel. 1 u Toon beschrijving. Nagelreparatie per nagel. 15 min Toon beschrijving. 15 min Toon beschrijving. 30 min Toon beschrijving. 1 u 30 min Toon beschrijving. Filter op behandeling. Filter op beoordeling. Filter op beoordeling. Riemke is zeer professionele nagelstyliste met jarenlange ervaring. Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant. 21 uur geleden. Een fijne salon wat rust uitstraalt. Hygiëne is erg belangrijk binnen deze salon. Je krijgt je eigen vijlset, erg fijn! En uiteraard een kopje koffie bij binnenkomst. Ik voelde me helemaal zen nadat mijn nagels een French Manicure hadden gekregen.

Contacteer ons