tanden bleken slecht         

Resultaten voor tanden bleken slecht

Resultaat tanden bleken beste van Nederland! White Shine Hilversum.
Sommige mensen die hun tanden recentelijk hebben laten bleken raken al heel gauw gewend aan de nieuwe kleur waardoor ze het idee hebben dat de tanden niet meer zo wit zijn na een aantal maanden, doorgaans zal de kleur na een aantal maanden hooguit twee tot drie tinten teruglopen, echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt.
Tanden bleken wel of niet doen? OptimaleGezondheid.com.
Ook kan een hoge koorts in je jeugd ervoor zorgen dat het glazuur op je tanden een afwijkende opbouw krijgt en daardoor witte plekjes vertoont. Natuurlijk zijn suiker en slecht poetsen ook een oorzaak van witte vlekjes op je tanden. Suiker in je mond voedt bacteriën die je glazuur aantasten en je kunt daardoor ook die witte ontkalkingsplekken krijgen. Dus je tanden kunnen zowel witte vlekken krijgen als geel worden. Als je daarbij ook nog rookt dan worden je tanden natuurlijk extra bruin, net als je longen. Maar goed, je hebt dus niet die shiny witte tanden die filmsterren hebben, maar je wilt er graag wat aan doen, wat zijn dan je opties? Zoals altijd heeft elk voordeel ook zijn nadelen en het nadeel van je tanden bleken is dat ze gevoelig worden en dat het voor de tand an sich natuurlijk niet bevorderlijk is.
bosch wasmachine
Tanden bleken slecht voor je tanden? FURROW.NL YouTube.
Het zou je glazuur aantasten, je mag absoluut geen koffie en rode wijn meer drinken en je tanden worden er gevoelig van. Kortom: tanden bleken is slecht voor je tanden. Wat is er waar van al die vooroordelen? Is tanden bleken nu echt zo slecht voor je tanden?
adverteren op facebook
Tanden bleken? Maak een afspraak bij Tandartspraktijk Bleekerhûs.
Zeker als u hierbij ook nog rookt. Stoort u zich aan uw vergeelde tanden? Laat dan uw tanden bleken bij Tandartspraktijk Bleekerhûs in Drachten. Deze behandeling is bij ons betaalbaar en zonder risicos. Is bleken niet slecht voor de conditie van het gebit?
fossil horloge
Tanden bleken ervaringen, voor en na foto's' en de methodes.
Ik durfde nooit me tanden te laten bleken omdat ik hoorde dat het slecht zou zijn voor je gebit. Een vriendin van mij had het wel laten doen en vertelde mij dat ze nu met een veilig product werken. Heb toen toch maar een afspraak gemaakt.
waterontharder
Tanden bleken slecht glazuur. Tandarts.nl.
Tanden bleken slecht glazuur. door Mystery za, 08/15/2009 2241.: Ik wil dus graag mijn tanden laten bleken maar heb helaas slecht glazuur. Eerst waren ze nog wel vrij wit, maar heb een jaar lang medicatie geslikt dus is het geler geworden helaas.
Tanden bleken Tandarts Kapelle.
Met de juiste verzorging en een beetje geluk komen we al ver. Om tanden nog mooier uit te laten komen is bleken soms een goede aanvulling. Bij Tandartsenpraktijk Kapelle bieden we u een veilige en goede methode aan om uw tanden te bleken.
Witte tanden Oma Weet Raad.
in aardbeien zitten zuren die je glazuur aantasten in werkelijkheid is het hartstikke slecht voor je tanden. op langer termijn zullen ze alleen maar geler en gevoeliger worden, uiteindelijk zullen zelfs de gaten erin vallen door het weggesleten glazuur. gewoon 2 keer op een dag poetsen in het beste middel of laat ze bleken bij een tandarts.;
Tanden bleken: is het veilig?
Het bleken van tanden en kiezen van buitenaf gebeurt vooral als je last hebt van lichte verkleuringen en kan op verschillende manieren gedaan worden. Je kunt je laten behandelen door een tandarts of je kunt zelf je tanden en kiezen bleken.
Nieuws Tandart Tandarts de Kok Haps.
Hoe slecht is frisdrank n. Een kroon plaatsen. Zo kun je h. Tandart hoofdsponsor Hipp. De zomer is weer begonnen. Poetsmaand bij Tandart. Animatiefilm over de ontw. Joep Driessen Tandproth. Fraude met rekeningen. Tandart's' afspraak systee. Tandenpoetsen: jong gelee. Kiezen voor een implantaa. De gevaren van fluoride. Tandjuweel: een sieraad v. Tips voor een goede mondh. Nieuwe inzichten op het g. Tandart Cerec kronen op Y. Fijne feestdagen en een g. Tandart nieuwe hoofdspons. Onderzoekers voorzien tan. Online gezins-afspraken n. Tandart's' nieuwste aanwin. 30 Jarig Jubileum. Handig: Betalen via iDEAL. Zelf afspraken maken. Tanden bleken met zoom!
Tips om je tanden te bleken Tandartsverzekering.nl.
Om op een veilige manier je tanden te bleken, is zoals uit bovenstaande blijkt, het aanbevelenswaardig je tanden te bleken onder toezicht van een professional. Met name de behandelingen waarbij een gel peroxide wordt gebruikt, is het van belang dat er niet te grote hoeveelheden van deze stof 6% is een veilig percentage met het oog op behoud van een sterk en gezond gebit in de bleekgel aanwezig zijn.
Is het schadelijk om je tanden te bleken?
Tanden bleken bij zwangerschap. Hoe voorkom je verkleurde tanden? Thuis tanden bleken via tandarts. Waar moet je nog meer aan denken bij het tanden bleken? Geplaatst in: Tanden bleken. Tags: bleken glazuur online bestellen risico risico's' schadelijk tandbeen tanden tanden bleken.
Bleken tanden Wikipedia.
Wat hierboven vermeld werd, gaat over het vitaal bleken van tanden. Bij het bleken van ontzenuwde tanden, avitaal bleken genoemd, worden deze tanden, in tegenstelling tot het vitaal bleken, van binnen naar buiten gebleekt door het tijdelijk aanbrengen van een bleekstof natriumperboraat in de pulpaholte.

Contacteer ons