roken na tanden bleken         

Op zoek naar roken na tanden bleken?

Resultaat tanden bleken beste van Nederland! White Shine Hilversum.
Sommige mensen die hun tanden recentelijk hebben laten bleken raken al heel gauw gewend aan de nieuwe kleur waardoor ze het idee hebben dat de tanden niet meer zo wit zijn na een aantal maanden, doorgaans zal de kleur na een aantal maanden hooguit twee tot drie tinten teruglopen, echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt.
Vragen over tanden bleken? Bezoek onze website of bel 035-6214111.
Om het resultaat te optimaliseren, de tanden bleken na de behandeling nog wat door, is het van essentieel belang om tot 48 uur na de behandeling niét te roken en rode wijn, koffie, thee, cola, sinaasappelsap, rode bietjes, worteltjes en alle andere kleurstofhoudende producten te vermijden.
wasdrogers
Wit eten na het bleken: dit zijn onze tips! Vos centrum voor mondzorg.
Dit is slechts tijdelijk, want je speeksel herstelt dit zelf weer. Maar het betekent wel dat je twee dagen na het bleken alle voedingsmiddelen met natuurlijke en kunstmatige kleurstoffen moet vermijden. Dus geen bietjes, dropjes, sla, spruitjes, koffie, wijn etc. etc: álles wat een kleurtje heeft, laat je links liggen. 48 Uur lang eet en drink je alleen witte dingen. En roken is natuurlijk ook uit den boze. Doen: tanden bleken bij Vos Centrum voor Mondzorg.
backlink
Effecten van roken op tanden Tanden Bleken Advies.
Witte vlekjes na het bleken van je tanden. Witte vlekjes op je tanden. 3 tips om je tanden te witten. Plaats een Reactie. Klik hier om je antwoord te annuleren. Waardoor zijn jouw tanden verkleurd denk je? Door het roken.
pandora
Kiss Your Smile Tandenbleken.
Hoe lang blijft het behaalde resultaat? Kan ik maar enkele tanden bleken? Ik heb witte vullingen en/of kronen. Kan ik bleken? Kan ik tijdens het bleken iets voelen? Kan ik eten, drinken of roken voor en na de behandeling? Moet ik aan mijn tandarts goedkeuring vragen om te bleken?
relatie
Onderhoud na het bleken van je tanden.
Het is heel verstandig om direct na het bleken je tanden te spoelen met een fluoride mondspoeling. Soms is dit niet nodig omdat de bleekgel al fluoride bevat. Even geen koffie en sigaretten. Hou er rekening mee dat je een aantal dagen na het bleken beter niet kan roken.
Mijn witte tanden. Mijn tandarts.
Ook rijst bevat silicium, dat de tanden doet verkleuren. Roken is uit den boze na bleken. Hoe lang blijven mijn tanden wit? Elk gebit is anders, maar over het algemeen kan gesteld worden dat het gebit na ongeveer 3-4 jaar weer op de oude kleur terug is.
Wat mag je eten na het tanden bleken? Video Furrow. arrow. circle. meta-comments. meta-date. meta-heart. meta-tag. navigation. play. quote. social-facebook. social-instagram. social-pinterest. social-
Wat mag je eten na het tanden bleken? Dennis van Bentum, bleekspecialist: Als je net je tanden hebt gebleekt, zul je daarna moeten opletten met wat je eet. Het beste is om vooral zo min mogelijk kleurstoffen te eten. Dat betekent trouwens niet dat je op bloemkool en water hoeft te leven. Rode bieten, rode wijn en ook currys moet je vermijden. En dan is het natuurlijk ook het beste om niet te roken en zo min mogelijk frisdrank te drinken, maar dat is sowieso beter om niet te doen.
Witte tanden en bleken Martin Levie tandarts in Haarlem, tandartspraktijk Haarlem.
Er kan een tijdelijke gevoeligheid van uw tanden optreden als mede van het tandvlees. Het tandvlees kan kortstondig ook iets wittig uitslaan. Na de behandeling voorzichtig met te hard poetsen en dus liever niet met een elektrische tandenborstel. De verwachtingen niet te hoog koesteren en er wordt gebleekt van hoektand tot hoektand. Liefst niet meer roken. Oppassen met wijn en cola zeker gedurende de eerste dagen na het bleken en ook niet te hard poetsen bij de voortanden.
Report: tanden bleken bij WhiteShine Girlscene.
Na de behandeling. Na de behandeling bleken je tanden nog even door. Het wordt daarom ook aangeraden producten met kleurstof te vermijden. Ook roken, rode wijn, koffie, thee, cola, tomaten en rode bessen worden afgeraden in de eerste 48 uur.
Veilig tanden bleken, wittere tanden Smile Mondzorg Tilburg.
Daarnaast hebben wij nog een aantal punten waar u rekening mee dient te houden bij het bleken van tanden.: Probeer roken zo lang mogelijk uit te stellen, voor een mooier resultaat.; Uw tanden kunnen kort na de behandeling gevoelig zijn voor warme en koude dranken.;
tanden bleken en roken Zwangerschapspagina. tanden bleken en roken Zwangerschapspagina.
Ik rook niet, maar heb wel mijn tanden laten bleken een jaar o f drie geleden. Resultaat is heel goed, maar ik heb wel veel napijn gehad hoor.pfff. En idd gewoon stoppen! Geef jezelf die bleek cadeau als je stopt, kost toch een flinke zak geld en dat is zo zonde. catharina1985 Fanatiek lid. 28 jul 2010. 16 catharina1985, 9 sep 2012. Ik raad je aan om pas te bleken als je gestopt bent met roken, het loopt inderdaad veel sneller terug dan bij een niet-roker. afhankelijk van hoeveel je rookt is het gemiddeld na 1 jaar weer terug op dezelfde kleur.
Tanden Bleken Mondzorg de Graaf.
Het is niet altijd goed in te schatten of het gewenste resultaat behaald zal worden en het bereikte resultaat is meestal niet blijvend. Een jaar na het bleken van levende tanden treedt in de meeste gevallen al weer verkleuring op. Bij jongere mensen is het resultaat duurzamer dan bij oudere. Het bleken kan indien gewenst worden herhaald. Dit geldt zowel voor het bleken van dode als levende tanden. De herhalingsbehandeling neemt meestal minder tijd in beslag. Door het bleken worden glazuur en tandbeen poreuzer, waardoor kleurstoffen weer makkelijker in de tand kunnen doordringen. Bij mensen die roken en/of veel koffie en thee drinken zal de verkleuring sneller terugkomen.

Contacteer ons