sportmassage amersfoort         

Zoeken naar sportmassage amersfoort

SMTA Home.
SPORTMASSAGE TEAM AMERSFOORT. Sportmassageteam Amersfoort: een uniek samenwerkingsproject op het gebied van Sportmassage in Amersfoort aangestuurd door BureauMENS Brigitte Verheij. Uniek daar dit professionele Sportmassageteam louter bestaat uit zeer bekwame, ervaren en gediplomeerde N.G.S. Sportmasseurs, waarbij de absolute kwaliteit gewaarborgd wordt door de initiatiefnemer.
gasfornuis
Sportmassage.
In het nieuws Amersfoort. In het nieuws Zeist. In het nieuws Maarssen. COPD en Diabetes. Rug controle programma. Om uw spieren weer los te krijgen kunt u gebruikmaken van onze sportmassage. De sportmassages worden gegeven door onze sportfysiotherapeuten. De kosten voor een sportmassage van een halfuur bedragen 2550, euro voor leden en 3000, euro voor niet-leden.
google adwords editor
Massagepraktijk Ernst Reserveer online uw massage in Amersfoort.
Maak een afspraak. Behoefte aan een rustgevende of sportmassage in Amersfoort omgeving? U bent van harte welkom bij Massagepraktijk Ernst. We leiden een druk en stressvol leven en vergeten daardoor vaak te luisteren naar ons lichaam. En dat terwijl ons lichaam juist aan de basis moet staan van geluk en succes.
heren horloge
Massage, Amersfoort, Sportmassage, NGS, Spatadertherapie.
Dit is de site van MassageAmersfoort.nl. Massage Amersfoort is een praktijk met diverse disciplines o.a. sportmassage, ontspanningsmassage, Hot Stone massage, lymfedrainage. Mijn naam is Lyda van Oostendorp en als sportmasseur ben ik aangesloten bij de NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage.
Unieke groepsaccommodaties
Massage Keistad Amersfoort.
Over Massage Keistad te Amersfoort. Hartelijk welkom bij Massage Keistad, uw adres voor Sportmassage, blessurepreventie, medical taping, Wellness-/ontspanningsmassage, Stoelmassage en het behandelen van werk-gerelateerde klachten, zoals een vastzittende nek-/schoudergordel, d.m.v. U wordt bij ons altijd behandeld door een gecertificeerd NGS Sport en Wellnessmasseur.
sportmassage
Centaurium Massagepraktijk Amersfoort.
Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen via de contactgegevens op deze pagina of door het formulier in te vullen. Ma-Vr: 8.30 18.00. 2 avonden per week.: Ariaplein 45, 3816 EJ Amersfoort. Telefoon: 31 06 175 415 26.
Jos Le Fèvre Massagepraktijk Home Jos Le Fèvre Massagepraktijk.
De bovenstaande sport en wellness massagetechnieken kunnen tijdens een behandeling gecombineerd worden. Neem contact met mij op als er vragen zijn.: Adres: Club Pellikaan, De Brand 5, Amersfoort. Telefoon: 31 6 27 65 42 45. PLAN HIER DIRECT JE AFSPRAAK.:
Vonn's' praktijk Massage in Amersfoort NGS sportmasseur.
een moment voor jezelf. Bij Vonns praktijk kun je terecht voor een sportmassage, blessurepreventie, stoelmassage. aan huis of bedrijf, klachtgerichte of een ontspanningsmassage. Je bent van harte welkom. Massagepraktijk in Amersfoort. Welkom bij Vonns praktijk, leuk jou te ontmoeten. Een massage biedt zoveel meer dan alleen ontspanning.
Sportmassage Amersfoort Vonn's' praktijk NGS sportmasseur.
een moment voor jezelf. Sport en onze dagelijkse bezigheden hebben vaak de zelfde invloed op ons lichaam., daarom is sportmassage voor iedereen zinvol en draagt bij aan een gezonde levensstijl. Massagepraktijk in Amersfoort. Sportmassage heeft een diepgaande werking en is geschikt voor iedereen, niet alleen voor sporters.

Contacteer ons